advert 1
advert 2
advert 3

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Wakacyjne kursy językowe online
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Wakacyjne kursy językowe online

Wakacyjne kursy językowe online 9 lata, 4 mies. temu #245

• karola25
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Zapraszamy na wakacyjne kursy językowe przez Skype. Zajęcia z języka angielskiego, niemieckiego, francuskiego, hiszpańskiego, czeskiego i rosyjskiego prowadzą profesjonalni lektorzy. Przygotuj się na wakacje i naucz się języka obcego bez wychodzenia z domu. 1 lekcja - 20 zł. Szczegóły na www.szkola-shamrock.pl

Odp: Wakacyjne kursy językowe online 7 lata, 4 mies. temu #569

• Marylka
  • Fresh Boarder
Skype od niedawna robi furorę jeżeli chodzi o metody nauki języka obcego. Ta metoda może wyprzeć tradycyjne spotkania z lektorem w konkretnym miejscu i czasie.

Odp: Wakacyjne kursy językowe online 7 lata, 3 mies. temu #592

• ginka
  • Fresh Boarder
do mnie gdzieś cały czas ta metoda nie przemawia, próbowałam raz ale jakość połączenia była fatalna i zupełnie nie mam pojęcia jak ja niby mam się w takich warunkach uczyć czegokolwiek, więc dla mnie tradycyjny kurs wciąż pozostaje nie do wygryzienia, chodzę do lincolna i bardzo jestem z zajęć zadowolona, bardzo fajni są lektorzy (i słyszę ich dokładnie ), w grupie niewielkiej dobrze się bardzo pracuję i lokalizacja w centrum miasta do tego, a poza tym jednak kurs taki zawsze wyjdzie taniej niż indywidualne zajęcia co dla studenckiej kieszeni też ma znacznie
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.03 sekundy