advert 1
advert 2
advert 3

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Tłumaczenie pisma odręcznego-j.niemieck praca
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Tłumaczenie pisma odręcznego-j.niemieck praca

Tłumaczenie pisma odręcznego-j.niemieck praca 7 lata, 4 mies. temu #565

• zbig77
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Poszukuję osoby ze znajomością języka niemieckiego w piśmie odręcznym z okresu II Wojny Światowej ( Alt Deutsch). Praca na stałe lub dorywcza, może być rencista lub emeryt. Nie ma wymogu posiadania dyplomu ukończenia uczelni. tel. 696 439 334 e-mail: zbig77@poczta.neostrada.pl

Wdzięczny będę za wszelkie informacje, może ktoś zna osobę ze znajomością starego języka niemieckiego
w piśmie odręcznym lub wie gdzie szukać takiej osoby?

Odp: Tłumaczenie pisma odręcznego-j.niemieck praca 7 lata, 4 mies. temu #568

• Marylka
  • Fresh Boarder
Można zapytać się p. Marii z Wodzisławia Śląskiego, jest bardzo wszechstronnym tłumaczem języka niemieckiego. Ma swoją stronę internetową: www.tlumaczwodzislaw.pl.

Odp: Tłumaczenie pisma odręcznego-j.niemieck praca 7 lata, 4 mies. temu #579

• Diplodok
  • Fresh Boarder
  • BIOMEN
Wydaje mi się, że takie tłumaczenia najlepiej jest zlecić profesjonalnym firmom, które zajmują się tłumaczeniami. Odczytanie pisma odręcznego jest znacznie trudniejsze - o tym wie chyba każdy, kto pracował chociażby przy przepisywaniu dokumentów odręcznych. Nawet po polsku bywa to trudne, a po niemiecku to już naprawdę ciężko. Mogę polecić dobre biuro, które coś takiego na pewno wykona z pełnym profesjonalizmem, czyli Dag-Center. Mają też w ofercie tłumaczenia z innych języków, jakby coś.
GOOD GUT DOBRZE
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.03 sekundy